top of page
UX

APP BOUWEN

✓ Van bouw tot onderhoud   ✓ Software op maat gemaakt   ✓ Hulp via Teamviewer

Een app laten bouwen, doet u natuurlijk niet zomaar. Het is altijd verstandig om een ervaren partij in te schakelen wanneer u maatwerk nodig heeft. Code54 is die partij voor u. Wij creëren maatwerk oplossingen in samenwerking met u. Zo krijgt u precies wat u nodig heeft. Bedrijven die zich onderscheiden passen vaak niet in het keurslijf van standaard-applicaties. Schakel ons in en kies voor de vrijheid van mogelijkheden.

Code op Laptop Computer

EEN APP LATEN BOUWEN DOOR DE EXPERT

Veel van onze klanten beginnen met Excel. Een programma wat veel kansen biedt, maar ook veel te wensen overlaat. Daarom bieden we bij Code54 verschillende mogelijkheden aan. Dit is écht maatwerk. Zo krijgt u iets wat precies aansluit op uw wensen en bedrijfsvoering. We spreken graag af om uw wensen te bespreken en te zien wat we voor u kunnen realiseren bij het bouwen van een app voor uw bedrijf.

VERTEL ONS WAAR U NAAR OP ZOEK BENT

Wij denken graag met onze klanten mee over het bouwen van een app die helemaal aan hun wensen voldoet. Daarvoor moeten we wel weten wat het precies is dat u zoekt. Neem dus gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar +31 492 20 20 54 of door het contactformulier in te vullen.

Mensen die werken in Open Office

CODE54


We komen graag vrijblijvend kennismaken. Vertel ons je plannen of problemen. We denken graag met je mee!

Kantoorcomplex "BCT Helmond"

Wethouder den Oudenstraat 4
5706 ST Helmond

Tel. +31 492 20 20 54

  • LinkedIn

Thanks for submitting!

bottom of page