Tel. +31 492 20 20 54

Kantoorcomplex "BCT Helmond"

Wethouder den Oudenstraat 4
5706 ST Helmond

© 2019 Code54 BV - Algemene Voorwaarden

Code54 heeft in een lab ruim een jaar gewerkt aan het ideale computernetwerk voor MKB-bedrijven. Nu kunnen we dit snel en goedkoop prefab uitrollen.

Met Cloud-Edge ontvang je een compleet computernetwerk, inclusief servers, router, backup, thuiswerk-oplossing, Office365 en alle beheer voor een vast bedrag per maand.

 

Het Concept

We leveren een IT-netwerk bestaande uit computers, servers, routers, switches en WiFi, inclusief het onderhoud, voor een vaste prijs per maand.

De basis van elk netwerk is identiek voor alle klanten. Alle hardware is van A-merken. De inrichting is simpel, rock-solid en systematisch gedocumenteerd.

Onderhoud en installatie is vergaand geautomatiseerd. Een nieuw netwerk wordt op basis van sjablonen snel en foutloos geïnstalleerd.

Een 8 of hoger

ICT is er voor de gebruikers. Wil je dat werknemers optimaal gebruik maken van ICT dan moet je zorgen dat ze er met plezier mee werken.

Wij zijn geobsedeerd door klanttevredenheid en spreken een Service Level Agreement (SLA) af met daarin één Key Performance Index (KPI):
Een tevredenheidsscore van uw medewerkers van een 8 of hoger. Niet goed, geld terug.

Wat krijg ik?

Alles wat je nodig hebt voor tevreden gebruikers.

Ons concept biedt een volledig ingericht computernetwerk met A-klasse hardware, de hoogste beveiliging, VPN's voor thuiswerkers, automatisch backups, actieve monitoring van het netwerk, computers die nooit ouder zijn dan 4 jaar en allemaal dezelfde versie van Microsoft Office.

Zitten we vast?

Klanten die tevreden zijn blijven.

Langlopende contracten zijn niet nodig omdat wij geloven in ons product. Je hebt te allen tijde een opzegtermijn van 3 maanden.