top of page

CLOUD-EDGE

Het computernetwerk waarop je kunt bouwen

UNIEK CONCEPT.

Met Cloud-Edge ontvangt u een compleet computernetwerk, inclusief twee high-availability servers, router, back-up, thuiswerk-oplossing, Microsoft 365 (voorheen Office 365) met onder andere Word, Excel, Access, Teams en SharePoint en het systeembeheer voor een vaste prijs per maand.

HET CONCEPT

We leveren een IT-netwerk bestaande uit computers, servers, routers, switches en Wi-Fi, inclusief het onderhoud, voor een vaste prijs per maand.

De basis van elk netwerk is identiek voor alle klanten. Alle hardware is van A-merken. De inrichting is simpel, rock-solid en systematisch gedocumenteerd. Geen hoge kosten voor een op maat gemaakt systeembeheer, maar een werkende oplossing voor een vaste lage prijs.


Wij hebben onderhoud en installatie vergaand geautomatiseerd. Een nieuw netwerk wordt op basis van sjablonen snel en foutloos bij u geïnstalleerd.

EEN 8 OF HOGER

ICT is er voor de gebruikers. Wilt u dat werknemers optimaal gebruik maken van ICT dan moet u zorgen dat ze er met plezier mee werken.

Wij zijn geobsedeerd door klanttevredenheid en spreken een Service Level Agreement (SLA) af met daarin één Key Performance Indicator (KPI):

Een tevredenheidsscore van uw medewerkers van een 8 of hoger. Niet goed, geld terug.

WAT KRIJG IK?

Alles wat u nodig hebt voor tevreden gebruikers.

Ons concept biedt een volledig ingericht computernetwerk met A-klasse hardware, de hoogste beveiliging, VPN's voor thuiswerkers, automatisch back-ups, actieve monitoring van het netwerk, VoIP, computers die nooit ouder zijn dan 4 jaar en allemaal dezelfde versie van Microsoft Office. Wij zijn de systeembeheerder waarbij u nooit voor onverwachte kosten komt te staan.

ZITTEN WE ERAAN VAST?

Klanten die tevreden zijn, blijven klant.

Langlopende contracten zijn niet nodig omdat wij geloven in ons product. U heeft te allen tijde een opzegtermijn van 3 maanden, langer niet.

LATEN WE KENNISMAKEN

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van ons bedrijf en wilt u een systeembeheerder die duidelijk is over kosten en mogelijkheden? Wij bespreken het graag met u op een open en eerlijke manier. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar +31 492 20 20 54 of door het contactformulier in te vullen. Onze ervaren systeembeheerders helpen u graag verder.

bottom of page