top of page

SOFTWARE- ONTWIKKELING

Wanneer u rekening kunt houden met individuele wensen, smaakt het een stuk beter.

Ux mobiele app

WAAROM MAATWERK?

Precies wat u wilt

Heeft u al verschillende standaard bedrijfsapplicaties geprobeerd en constateert u telkens dat ze niet aansluiten bij uw manier van werken? Waarschijnlijk komt dat omdat uw manier van werken juist hetgeen is waarin uw bedrijf zich onderscheidt.

BEGIN EENVOUDIG

Het vervolg op Excel

Veel van onze klanten beginnen met Excel. Als de complexiteit van de applicatie dan nog niet te groot is of de wensen nog niet helemaal duidelijk zijn, bouwen we Excel vaak eerst om naar Microsoft Access. Later is het dan makkelijker om er een volledige bedrijfsapplicatie van te maken.

tekening van het Gezicht
Zakenman

MAATWERK = DUUR?

Als het al bestaat moet u het niet gaan maken

De kosten van software ontwikkelingen zijn afhankelijk van de wensen, maar standaard software zal nooit exact doen wat u wilt. En maatwerk wordt steeds goedkoper omdat we het opbouwen uit standaard elementen (frameworks). Bovendien starten we elk project vanaf een zelf ontwikkelde 'basis-applicatie' die al voorzien is van heel veel functionaliteit. Dit zijn allen manieren waarop we de kosten van onze software ontwikkeling kunnen drukken.

OORDEEL ZELF

Test Tickney

Het zal u niet verbazen dat we zelf ook met maatwerk werken. Wij hebben namelijk heel specifieke wensen ten aanzien van het bijhouden en factureren van uren. Dit leidde in 2012 tot de ontwikkeling van Tickney, een applicatie met inmiddels honderden gebruikers en waarmee gebruikers al tientallen miljoenen euro's aan uren hebben gefactureerd.

Typing

Wat zijn de kosten voor software ontwikkeling in mijn geval?

Als u weet wat u wilt, dan kan het bijna altijd gemaakt worden. We komen graag luisteren naar uw ideeën. Neem contact met ons op via onderstaande knop of bel direct naar +31 492 20 20 54. Wij denken graag met u mee om de kosten voor software ontwikkeling zo laag mogelijk te houden.

bottom of page