top of page
Server Installation

COMPUTERNETWERK

✓ Van bouw tot onderhoud   ✓ Software op maat gemaakt   ✓ Hulp via Teamviewer

Is het onderhouden en updaten van uw computernetwerk een taak die steeds naar achter geschoven wordt? Het maken van back-ups en routeronderhoud kunnen van die zaken zijn waar u liever niet aan denkt. Veel bedrijven bieden maatwerkoplossingen wat betreft computernetwerken. Bij Code54 hebben we Cloud-Edge ontwikkeld. Dit is een ideaal computernetwerk voor MKB’ers. Goedkoop en gemakkelijk en snel uit te rollen.

Code op Laptop Computer

ONTVANG EEN COMPLEET COMPUTERNETWERK

Voor een vast bedrag per maand ontvangt u bij Code54 het meeste complete computernetwerk. Dit is inclusief servers, routers, back-up, thuiswerkoplossingen, Office365 en al het beheer. Zo heeft u alles in huis om te werken op de manier die u het beste past. Met alle zekerheid die u nodig heeft om zaken te doen zonder zorgen over uw computernetwerk. Wel zo gemakkelijk! Bereken gemakkelijk het maandbedrag voor uw bedrijf. Wij bieden altijd de nodige ondersteuning aan zodat u weer snel aan de slag kunt als er iets aan de hand is.

Mensen die werken in Open Office

NEEM CONTACT OP VOOR AL UW VRAGEN

Wilt u meer weten over ons Cloud-Edge computernetwerk? Of heeft u vragen over wat daarbij komt kijken? Wij beantwoorden graag al uw vragen. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar +31 492 20 20 54 of door het contactformulier in te vullen. Laten we het hebben over wat we bij Code54 voor u kunnen betekenen.

CODE54


We komen graag vrijblijvend kennismaken. Vertel ons je plannen of problemen. We denken graag met je mee!

Kantoorcomplex "BCT Helmond"

Wethouder den Oudenstraat 4
5706 ST Helmond

Tel. +31 492 20 20 54

  • LinkedIn

Thanks for submitting!

bottom of page