Tel. +31 492 20 20 54

Kantoorcomplex "BCT Helmond"

Wethouder den Oudenstraat 4
5706 ST Helmond

© 2019 Code54 BV - Algemene Voorwaarden

Software Ontwikkeling

Wanneer je rekening kunt houden met individuele wensen, smaakt het een stuk beter.

 

Waarom maatwerk?

Precies wat je wilt

Heb je al verschillende standaard applicaties geprobeerd en constateer je telkens dat ze niet aansluiten bij jullie manier van werken? Misschien komt dat omdat jullie manier van werken juist hetgeen is waarin jullie je onderscheiden.

Begin Eenvoudig

Het vervolg op Excel

Veel van onze klanten beginnen met Excel. Als de complexiteit van de applicatie dan nog niet te groot is of de wensen nog niet helemaal duidelijk zijn, bouwen we Excel vaak eerst om naar Microsoft Access. Later is het dan makkelijker om er een volledige maatwerk applicatie van te maken.

Maatwerk = Duur?

Als het al bestaat moet je het niet gaan maken

Maar standaard software zal nooit exact doen wat je wilt. En maatwerk wordt steeds goedkoper omdat we het opbouwen uit standaard elementen (frameworks).  Bovendien starten we elk project vanaf een zelf ontwikkelde 'basis-applicatie' die al voorzien is van heel veel functionaliteit.

Oordeel zelf

Test Tickney

Het zal je niet verbazen dat we zelf ook met maatwerk werken. Wij hebben namelijk heel specifieke wensen ten aanzien van het bijhouden en factureren van uren. Dit leidde in 2012 tot de ontwikkeling van Tickney (https://tickney.com), een applicatie met inmiddels honderden gebruikers en waarmee gebruikers al tientallen miljoenen euro's aan uren hebben gefactureerd. 

Als je weet wat je wilt, dan kan het bijna altijd gemaakt worden. We komen graag luisteren naar je ideeën.