top of page
writing on computer

ERP KOPPELEN MET WOOCOMMERCE

✓ Van bouw tot onderhoud   ✓ Software op maat gemaakt   ✓ Hulp via Teamviewer

Artikelen, prijzen en voorraad handmatig synchroon houden tussen WooCommerce en uw ERP-systeem is moeilijk en tijdrovend. Wij bouwen koppelingen tussen Exact Globe, Unit4, Isah, Plan-de-CAMpagne, Proteus of willekeurig ander ERP-pakket en WooCommerce. Voortaan worden de artikelen automatisch gesynchroniseerd, compleet met afbeelding, voorraad, prijs en omschrijving.

Code op Laptop Computer

EEN KOPPELING LATEN BOUWEN DOOR DE EXPERT

U heeft al uw producten in uw ERP-)systeem en wilt die gegevens gebruiken voor een webshop in WordPress WooCommerce? Maar hoe voorkomt u dat u in beide systemen prijzen moet aanpassen? En hoe kunt u voorkomen dat bestellingen geplaatst worden voor artikelen die niet op voorraad zijn?


Wij kunnen een koppeling maken die al deze gegevens automatisch synchroniseert met WooCommerce. We maken gebruik van de officiële WooCommerce API, dus u hoeft geen Excel lijsten te exporteren en importeren.

VERTEL ONS WAAR U NAAR OP ZOEK BENT

Wij denken graag met onze klanten mee over het bouwen van een app die helemaal aan hun wensen voldoet. Daarvoor moeten we wel weten wat het precies is dat u zoekt. Neem dus gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar +31 492 20 20 54 of door het contactformulier in te vullen.

Mensen die werken in Open Office

CODE54


We komen graag vrijblijvend kennismaken. Vertel ons je plannen of problemen. We denken graag met je mee!

Kantoorcomplex "BCT Helmond"

Wethouder den Oudenstraat 4
5706 ST Helmond

Tel. +31 492 20 20 54

  • LinkedIn

Thanks for submitting!

bottom of page