top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRobert Haerkens

Intermark Technology kiest voor Cloud-Edge

Bijgewerkt op: 9 nov. 2021Sindskort mogen we Intermark Technology verwelkomen in ons Cloud-Edge concept. Intermark Technology, opgericht in 1991, is een partner voor ziekenhuizen op het gebied van Holteranalyse (de kastjes om hartritme te monitoren). Voor een groot aantal ziekenhuizen verzorgen zij dagelijks de verwerking van Holteranalyses.Warme band

Code54 had al een warme band met Ronald Steenbrink van Intermark Technology omdat wij jaren geleden een applicatie ontwikkelde voor de administratieve afhandeling van de analyses. We ontwikkelden destijds een koppeling met de holter-applicatie. Vanuit die koppeling worden analyses geïmporteerd en gefactureerd.


Ook ontwikkelden we een applicatie waarmee ziekenhuizen veilig en eenvoudig data vanuit een holter kunnen aanleveren bij Intermark Technology. De specifieke uitdagingen en werkwijze, waren in grote lijnen daarom al bij ons bekend.


Gegevensbescherming

Omdat Intermark Technology medische gegevens verwerkt, staat de beveiliging van data bovenaan op de prioriteitenlijst. De afgelopen jaren is bijvoorbeeld strikt doorgevoerd dat er nergens restanten van data kunnen achterblijven. Wat je niet hebt, kan immers ook niet gelekt worden. Dat betekent dat oude gegevens óf verwijderd, óf geanonimiseerd worden. Patiëntgegevens zijn van facturen verdwenen, backups worden niet te lang bewaard en met het oog op gevaar via email wordt er zelfs bekeken of het mogelijk is intern geheel email-vrij te communiceren.

Daarnaast stellen klanten (ziekenhuizen) steeds hogere eisen aan de ICT-omgeving van hun partners. Ze bepalen wat voor soort koppelingen, zoals VPN, mail of sFTP, wel en niet toegestaan zijn en lichten de ICT-omgeving door voordat ze erop aansluiten. Deze eisen waren voor Ronald Steenbrink reden om de complete IT-omgeving uit te besteden aan Code54 en dan onder te brengen in de nieuwe "volledig-uit-de-cloud" dienst.


Alles doorlichten

Omdat deze overstap bestaat uit een complete herinstallatie van de hele omgeving wordt het meteen aangegrepen om alle processen nog eens goed door te lichten en te documenteren. Alles is ingericht met minimale rechten voor personen en applicaties in het achterhoofd. Voor alle accounts is multi-factor authenticatie nodig met een strikte koppeling met Microsoft Azure, zodat niemand op de omgeving kan inloggen zonder dubbele verificatie.


Certificeringen

De nieuwe IT-omgeving stelt niet alleen eisen aan de techniek maar ook aan het beheer-proces. Wie beheert wat? Waar begint en eindigt de verantwoordelijkheid van de klant, en die van Code54, of het ziekenhuizen? Hoe zijn processen geborgd? Wat staat er op papier?


Met het oog op certificering is dat allemaal heel belangrijk voor Intermark Technology en ook voor ons. In het MKB is dit nog wel eens van ondergeschikt belang en wij zien het dan ook als een kans om samen met de klant de lat een stukje hoger te leggen.Wilt u ook zorgeloos automatiseren? Wij laten IT voor je werken.


111 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page