top of page

IT HELMOND

Remote Monitoring
writing on computer
Man Hands On Keyboard
raadpleging via internet
Man at his Desk

✓ Van bouw tot onderhoud   ✓ Software op maat gemaakt   ✓ Hulp via Teamviewer

Bent u op zoek naar een IT-bedrijf in Helmond? Wilt u oplossingen bespreken voor uw computernetwerk of andere software problemen? Bij Code54 vindt u een passende oplossing. Of het nu gaat om een prefab oplossing of maatwerk, wij kunnen het voor u realiseren. Profiteer van onze verschillende oplossingen en ga zorgeloos aan het werk.

Code op Laptop Computer

NIET ZOMAAR EEN IT-BEDRIJF IN HELMOND

Wanneer u ons als IT-kenner inschakelt in de buurt van Helmond, kunt u hoogwaardige service verwachten. Zo bieden wij bijvoorbeeld een all-in pakket, genaamd Cloud-Edge, wat we gemakkelijk bij uw bedrijf kunnen uitrollen. Dit pakket biedt een compleet computernetwerk:

  • Servers

  • Router

  • Back-up

  • Thuiswerkoplossingen

  • Office365

  • Beheer

Na installatie van Cloud-Edge kunt u aan het werk, waar u maar wilt, zonder u zorgen te maken over de kwaliteit van uw computernetwerk. Dat is wat Code54 uw IT-specialist in Helmond maakt. Werkt u bijvoorbeeld in Someren en wilt u uw bedrijf en haar IT systemen laten doorlopen door een expert? Schakel ons in en wees verzekerd van kwaliteit.

LAAT ONS WETEN WAT U NODIG HEEFT

Heeft u vragen over de mogelijkheden van onze IT-services in Helmond en omstreken? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 492 20 20 54 of door het contactformulier in te vullen. Wij denken graag met u mee en vertellen u met plezier over de mogelijkheden.

Mensen die werken in Open Office

CODE54


We komen graag vrijblijvend kennismaken. Vertel ons je plannen of problemen. We denken graag met je mee!

Kantoorcomplex "BCT Helmond"

Wethouder den Oudenstraat 4
5706 ST Helmond

Tel. +31 492 20 20 54

  • LinkedIn

Thanks for submitting!

bottom of page