top of page
Man Hands On Keyboard

EXCEL PROGRAMMEREN

✓ Van bouw tot onderhoud   ✓ Software op maat gemaakt   ✓ Hulp via Teamviewer

Met Excel valt veel te programmeren binnen uw bedrijf. Wilt u processen vergemakkelijken aan de hand van dit programma? Code54 helpt u hier graag bij. Zo kunnen wij toepassingen op maat creëren waarin uw wensen tot uiting komen. Omdat Excel zo’n krachtig programma is en in essentie zo simpel, kan het voor talloze doeleinden worden ingezet. Spreadsheets bieden binnen elk bedrijf uitkomst, maar kunnen ook risico’s met zich meebrengen. Vooral binnen de automatisering. Wij helpen u daarom graag met het programmeren aan de hand van Excel.

Code op Laptop Computer

LASTIGE EXCEL BESTANDEN PROGRAMMEREN KAN OOK MET EEN APPLICATIE

Er zitten binnen sommige bedrijven een aantal gevaren aan het overdadige gebruik van programmeren met Excel. Het zijn vaak trage bestanden die vaak vastlopen en daarnaast zeer foutgevoelig. De bestanden zijn nauwelijks te beveiligen en lastig toegankelijk via web of telefoon. Code54 kan gemakkelijk een applicatie bouwen om veel van deze minpunten weg te nemen. Dat maakt het programmeren met Excel een stuk makkelijker en veiliger. Lijkt u dat wat?

BESPREEK UW HUIDIGE SITUATIE EN WENSEN

Wilt u de mogelijkheden bespreken om Code54 in te schakelen voor oplossingen rondom het programmeren met Excel? Wij denken graag met u mee. U kunt ons bereiken door te bellen naar +31 492 20 20 54 of door het online contactformulier in te vullen. Deel uw wensen en wij vertellen u graag meer over wat er mogelijk is.

Mensen die werken in Open Office

CODE54


We komen graag vrijblijvend kennismaken. Vertel ons je plannen of problemen. We denken graag met je mee!

Kantoorcomplex "BCT Helmond"

Wethouder den Oudenstraat 4
5706 ST Helmond

Tel. +31 492 20 20 54

  • LinkedIn

Thanks for submitting!

bottom of page