top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRobert Haerkens

Verstuur een e-Factuur met Tickney

Bijgewerkt op: 2 jun. 2022Het is in Tickney (www.tickey.com) nu mogelijk om automatisch e-Facturen toe te voegen aan de PDF-factuur. Een e-Factuur moet je niet verwarren met een factuur als PDF. Een e-Factuur is een extra bestand (een XML-bestand in de UBL-indeling) dat meegestuurd wordt zodat het boekhoudprogramma van de ontvanger de factuur meteen kan importeren. De ontvanger hoeft niets meer handmatig over te typen. Dit werkt zo doordat op een uniforme manier vastgelegd wordt wat alle bedragen zijn.


Over Tickney

Tickney is al meer dan 10 jaar ons eigen urenfacturatie programma. We ontwikkelen en verkopen het in eigen beheer. Er zijn door de jaren heen al meer dan een miljoen uren in bijgehouden door alle gebruikers. Het is voor ons niet alleen ideaal voor urenregistratie en facturatie maar het werkt ook als showcase en voor research & development.Scan & Herken

Veel bedrijven werken ook met een scan & herken oplossing. Dat is een andere manier om te voorkomen dat je facturen moet overtypen. Zo'n oplossing zoekt in de PDF naar bedragen, namen en datums. Hoewel je zo'n applicatie kunt trainen werkt het nooit helemaal foutloos. Een e-Factuur is een betere oplossing maar je bent afhankelijk van je leverancier of die een e-Factuur toevoegt aan de PDF. Het is inmiddels verplicht wanneer je de overheid factureert. Wanneer iedereen een e-Factuur toevoegt is scan & herken niet meer nodig.


Voor wie met Tickney werkt vindt hier meer informatie over het instellen van e-Facturen: https://service.code54.nl/support/solutions/articles/4000183662-e-factuur-ubl-instellen


Maatwerk

We kunnen nu ook gemakkelijker e-Facturen toevoegen aan maatwerk-applicaties die we voor klanten hebben ontwikkeld. Het is niet alleen modern (en in sommige gevallen verplicht) maar ook handig voor uw klanten.
83 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page