top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRobert Haerkens

Supplydrive kiest voor Cloud-Edge


Supplydrive oprichter Eric Bakker
Supplydrive oprichter Eric Bakker

Eerder dit jaar koos Supplydrive voor een computernetwerk via het Cloud-Edge concept van Code54. Supplydrive is in 2016 gestart als een spin-off van het fieldlab ‘Smart Connected Supplier Network’ en maakte voorheen voor hun kantoorautomatisering gebruik van een gedeeld computernetwerk.


Supplydrive ontwikkelt en implementeert verbindingen tussen de meest voorkomende softwaresystemen in de toeleverketen. Hiermee wordt automatische data uitwisseling mogelijk. Denk aan de uitwisseling van orders, forecasts, stuklijsten, tekeningen, facturen en logistieke informatie.


Naast de kantoorautomatisering van Code54 heeft Supplydrive ook nog servers in de Cloud in eigen beheer. Hierop draait hun eigen software, die uiteindelijk de connectie realiseert tussen de systemen van hun klanten.


Als voornaamste redenen om voor het Cloud-Edge concept van Code54 te kiezen noemde Eric Bakker, oprichter van Supplydrive, de kwalitatief hoogwaardige service die je kunt verwachten van het all-in Cloud-Edge concept, ten opzichte van een eigen interne systeembeheerder/afdeling. Supplydrive is een hightechbedrijf dat erg Cloud-georiënteerd is, en wil zijn systemen zoveel mogelijk zorgeloos en betrouwbaar inhuren.
119 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page