top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRobert Haerkens

Personele wijzigingen

Bijgewerkt op: 2 jun. 2022

Afgelopen maanden hebben er personele wijzigingen plaatsgevonden die we graag met je delen. Het is immers prettig dat je weet wie je aan de telefoon kunt krijgen.


Zoals in bijna alle sectoren is er ook in onze sector grote vraag naar personeel en in de High-Tech-regio wordt er harder dan ooit aan IT'ers getrokken. Daarom zijn we eerder dan voorheen bereid iemand een kans te geven. Daarmee lopen we wel meer risico dat het misschien niet werkt, of dat het voor de nieuwe medewerker niet is wat hij of zij er van verwachtte.

Tom
Per 1 juni start Tom

Om die reden hebben we inmiddels helaas afscheid moeten nemen van Remon maar gelukkig had hij binnen 24 uur een nieuwe baan in een andere sector.


Per 1 juni is Tom gestart. Voor Tom is werk in de IT al langere tijd een wens en hij is al enige tijd bezig met de omscholing. We willen hem graag de kans geven om zijn kennis nu bij ons te komen toepassen.

Tom (41) is een rustige, vriendelijk persoon en we hopen dat het een goede match oplevert.


Hij komt als netwerkbeheerder Niels assisteren en zal als eerstelijns helpdesk medewerker vermoedelijk regelmatig contact met u hebben.

226 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page