top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRobert Haerkens

Wij gaan verhuizen


Vanaf 1 april a.s. wordt ons nieuw adres:

Code54 BV

Kantoorcomplex "BCT Helmond"

Wethouder den Oudenstraat 4 5706 ST Helmond

Tel. 0492 20 20 54

P.S. De 54 in het telefoonnummer is geen toeval. Snap je 'm? Ons oude telefoonnummer blijft ook nog gewoon werken.

BCT Helmond is een verzamelgebouw met een grote verscheidenheid aan bedrijven. De letters BCT stonden oorspronkelijk voor Business Centrum Traverse maar die naam klopt feitelijk niet meer. Eind vorig jaar verhuisde BCT namelijk van de Traverse naar deze nieuwe locatie.

Het pand ligt centraal in Helmond en is goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Dat stelt ons hopelijk in staat in de toekomst makkelijker medewerkers aan te trekken. Bezoekers kunnen gratis parkeren, er zijn meerdere spreekkamers en het kantoor van Code54 is gevestigd op de begane grond.

We nodigen je van harte uit om eens binnen te lopen.


80 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page