top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRobert Haerkens

Code54 ontwikkelt mijn.swimm.nl


Voor Thermostar Zwembaden in Schijndel hebben we een webportaal ontwikkeld voor hun innovatieve zwemmachine, de SWIMM.

Thermostar bouwt al 20 jaar privé-zwembaden. De nieuwste innovatie van eigenaar Mark Smits is een zwemmachine, waarmee een regelbare stroming water wordt geproduceerd, waarin zwemmers kunnen oefenen, recreëren en trainen.

​​

Om het mogelijk te maken dat iedere zwemmer zijn eigen trainingsschema’s kan programmeren en prestaties kan inzien is door Code54 de webapplicatie mijn.swimm.nl ontwikkelt. Daarop kunnen gebruikers een eigen account aanmaken waarmee zij kunnen inloggen op iedere willekeurige SWIMM, bijvoorbeeld in een sportschool, een hotel of thuis. Als er ergens ter wereld een SWIMM aanwezig is, kan men daar eigen trainingen op draaien. Het mooie is dat ook iedere zwemtraining wordt opgeslagen en je in diverse grafieken kunt afgelezen hoe je hebt gepresteerd.

​​

Technisch gezien is de portal een webapplicatie die communiceert met de computer die ingebouwd is in elke SWIMM. De SWIMM is ook te bedienen zonder de koppeling met ‘ons’ portaal, maar als er een koppeling is, dan kunnen gebruikers zich op de zwemmachine aanmelden en hun eigen trainingsprogramma’s kiezen.

De ingebouwde SWIMM-computer voorziet het portaal van actuele pompsnelheden zodat die in een database kunnen worden opgeslagen en er grafieken van kunnen worden gemaakt. Voor deze koppeling ontwikkelde we een speciale API in samenwerking met HIFLEX Automatiseringstechniek in Ridderkerk.

​​

Het webportaal is responsive zodat hij ook werkt op een tablet en is meertalig. Bovendien kunnen gebruikers teamleden (zoals gezinsleden) aanmaken, waarbij het niet nodig is dat deze leden een volwaardig SWIMM-account hebben. Het is immers meestal niet zo dat alle leden van een gezin een email-adres hebben.

De SWIMM wordt momenteel op diversen beurzen gedemonstreerd. Thermostar staat dit weekend met een eigen stand de beurs Eigen Huis.


115 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page